9.1.21

Vuonna 2023

 

Sain Googleta sähköpostia. Tykkäävät blogistani ja ovat sitä mieltä että minun pitäisi kirjoittaa enemmän. Kertoivat että rupeavat poistamaan yli 2 vuotta kirjoittamatta olleita blogeja. Siispä tämäkin blogi katoaa jonnekin vuoden 2023 kesällä.


Toisaalta tämä on hyvä asia, koska netissä on hyvin paljon turhaa hömppää, toisaalta taas tarpeellistakin tietoa katoaa samalla.


Niille, jotka luulivat että teen ennusteen vuodelle 2023….


No, voinhan sen tehdäkin. Tiedemiehet ovat jo vuosia varoittaneet asioista. Mikään ei ole muuttunut ratkaisevassa määrin. Koronan piti avata silmiä vuonna 2020. Edelleen suurin osa ihmiskuntaa ummistaa silmänsä tosiasioilta. Vuosi 2021 on alkamassa, korona ei ole mennyt minnekään. Se jatkaa leviämistään ja muuttaa muotoaan.


Kun ihmisiltä kysyy, kumpi on tärkeämpi terveys vain raha? Suurin osa vastaa terveys. Silti raha pyörittää maailmaa. Terveys ei ole tärkeä ellei sillä voi tehdä rahaa.


Suurin ongelma on se, että  ei tajuta tosiasioita. Toinen ongelma on se että kun ei ymmärretä asiaa, luodaan ihan oma vaihtoehtoinen todellisuus. Tämä auttaa kieltämään ongelman alkusyyt. Näin päädytään hoitamaan loppuseurausta. Yleensä asioiden ennaltaehkäisy on huomattavasti helpompaa, kuin eskaloituneen tilanteen hallinta.


Tulevaisuudessa ei voi elää, kuten ei voi menneisyydessäkään. Siispä jäljelle jää nykyhetki. Tässä hetkessä tehdyt päätöksen hyvät tai huonot vaikuttavat pitkälle tulevaisuuteen.


Vuosi 2020 sujui korona parissa puuhaillessa. Eri mailla oli eri taktiikat. Toisissa maissa oli vallalla laumasuoja-ajattelu, toisissa äärimmäiset rajoitukset, muissa maissa kaikkea siltä väliltä.


Vuosi 2021 sujuu koronan parissa puuhaillessa, nyt on kivat uudet rokotteetkin ja lisää tulossa.


Vuosi 2022 ja huomataan että tuli tehtyä paha virhe. Korona ei ole edelleenkään mennyt minnekään. Rokotukset 2-3 kertaa vuodessa.


Vuosi 2023 ja korona on edelleen arkipäivää. Ihmisiä rokotetaan 4-6 kertaa vuoteen, koska alkusyille ei edelleenkään ole tehty mitään.


Tosin vuonna 2023 on jo muita huomattavasti pahempia ongelmia, koska vuonna 2021 ei tehty sitä mitä piti.  Toivot että olen väärässä, tiedät kuitenkin sisimmässäsi miten asia on.


Jos vuosi 2020 oli mielestäsi ahdistava, niin tulevaisuus on vielä pahempi.  Tämä oli hyvin optimistinen arvio.  Silti ihmiskunta painaa torkkunappia kuten aina ennenkin, pyytäen että herätä minut kun on vuosi 2021, 2022, 2023…..ja kaikki paha on ohi. Osa jatkaa sekoiluaan kuten ennenkin oli millainen rutto hyvänsä.


Kiitän mielenkiinnostasi.  


Tervetuloa tulevaisuuteen.  


Tee hyviä päätöksiä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti